Nederlands

Hoist Finance

Hoist Finance is een Zweedse bank met vestigingen in 13 landen. Sinds 2007 is Hoist Finance actief in Nederland. Hoist Finance investeert in Nederland in verschillende portefeuilles. Het doel is om dit structureel te blijven doen en uit te breiden.

Ons verhaal

Bij Hoist creëren we waarde voor mensen, bedrijven, aandeelhouders en de maatschappij in zijn geheel. We worden gedreven door onze doelstelling om een drijvende kracht te zijn voor een gezonde economie. We laten ons leiden door onze waarden die weerspiegelen wie we zijn en hoe we ons gedragen in ons dagelijks werk.

Hoist Finance is in 1994 opgericht om ’mensen een ”hoist” te geven’ voor hun financiële uitdagingen. Een helpende hand dus. De essentie van ons bedrijf is mensen opnieuw financieel stabiel krijgen.

Ons bedrijf draait om mensen. We helpen zowel consumenten als bedrijven met het verbeteren van hun financiële situatie. Elke situatie is uniek en heeft zijn eigen sociale en economische context. We hebben begrip voor verschillende perspectieven en we behandelen mensen altijd op een respectvolle manier. Dit geldt voor onze klanten, partners en collega’s.

We dragen bij aan een duurzaam financieel ecosysteem. Zo werken we aan een betere toekomst voor onze klanten. Dit doen we door middel van kennis van zaken, nauwe klantenrelaties en een aantrekkelijke werkomgeving.

Hoist Finance wordt steeds meer gezien als een transparante en betrouwbare langetermijnpartner voor de financiële industrie.

Harry Vranjes CEO, Hoist Finance AB

Wettelijk kader

Bij Hoist Finance AB - onderdeel van de groep Hoist Finance AB (publ) - helpen we u aan een passende oplossing om uw schuld af te lossen. Wij zijn juridisch en economisch eigenaar van uw schuld geworden. Dit betekent dat wij uw aanspreekpunt zijn.

Privacy beleid

Transparantie, resultaten, uniciteit, vaardigheden en teamwork. Dit zijn de kernwaarden die we meedragen in alles wat we doen.

We zijn altijd op zoek naar talent.

Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers die onze waarden delen. Dit geldt voor alle ervaringsniveaus.

Oeps.. deze browser wordt niet ondersteund