Covid-19: Info & FAQ Lees meer

Bankruptcy Agent Benelux (36-40 uur)

Wat wij bij Hoist Finance doen, is vrij eenvoudig: we helpen mensen hun financiële verplichtingen na te komen. Onze aanpak hiervoor is even toegewijd - eerlijk, ongecompliceerd en altijd met een menselijk perspectief. Wij doen dit door het kopen en het beheren van “Non Performing Loans” (niet betaalde kredieten). Hoist Finance AB (publ) is een beursgenoteerde pan-Europese financiële instelling waar ruim 1.700 medewerkers in een tiental landen in Europa zich dagelijks inzetten om onze klanten weer een schuldenvrije toekomst te bieden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm. Hoist Finance staat onder financieel toezicht van de Zweedse financiële autoriteiten en in Nederland de DNB, en is sinds 2007 actief in Nederland en België.

Bankruptcy Agent Benelux (36-40 uur)

Je bent werkzaam binnen het Litigation Team Benelux, onderdeel van de afdeling Operations. Daar ben je het aanspreekpunt voor o.a. bewindvoerders, curatoren, schuldhulpverleners en kredietbanken waar onze klanten zich hebben aangemeld voor hulp bij het aanpakken van hun schulden.

Verantwoordelijkheden:  

Dagelijks heb je contact met diverse partijen om ervoor zorg te dragen dat onze klanten in de toekomst schuldenvrij zijn. Je bent verantwoordelijk voor het beoordelen voor kwijtingsvoorstellen, waarbij je afwegingen moet maken tussen de belangen van Hoist en die van onze klanten. Uiteraard gaat je verantwoordelijkheid verder dan alleen de beoordeling, je monitoort de diverse processen waar we mee te maken krijgen in een WSNP-, faillisement- en schuldhulpverleningstraject. Je signaleert wanneer het proces stagneert en acteert hierop.

 Wie ben jij:

Om invulling te geven aan deze functie verwachten we van jou een enthousiaste en open werkhouding. Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Je werkt gestructureerd en secuur. We zijn continue in beweging om onze processen te verbeteren, je vindt het leuk om hier je steentje aan bij te dragen.

Daarom denken we aan minimaal een behaalde MBO (niveau 4) opleiding in maatschappelijke dienstverlening of juridische richting. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en verbale communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels.

Uiteraard heb je een aantal jaren gewerkt in de incassowereld en heb je daar kennis opgedaan van de  MSNP, WSNP, Faillissementen en schuldhulpverlening

Je bent woonachtig in de regio Amsterdam, en bij voorkeur per direct beschikbaar.

Aanbod:
Je komt te werken bij een Internationaal bedrijf, welke erg veel waarde hecht aan de groei van haar werknemers en deelneemt aan “Great Place to Work’. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam, waar je onderdeel bent van een team van 14 collega’s.  

Je krijgt een werklaptop, welke het ook mogelijk maakt om (voorlopig) deels vanuit huis te kunnen werken. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Hoist Finance heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen, 27 vakantiedagen en een dertiende maand.

Kom jij ons team versterken? Stuur je sollicitatie en curriculum vitae naar HR@hoistfinance.nl. Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op met Wilma Jongebloet (Senior People Manager Benelux). Telefoonnummer: 088 14 14 088

We gebruiken cookies op onze website om uw webervaring te verbeteren.

Klik hier om meer te weten te komen Ik aanvaard het gebruik Google Analytics