Covid-19: Info & FAQ Lees meer

Litigation Officer Legal Benelux (40 uur)

Wat wij bij Hoist Finance doen, is vrij eenvoudig: we helpen mensen hun financiële verplichtingen na te komen. Onze aanpak hiervoor is even toegewijd - eerlijk, ongecompliceerd en altijd met een menselijk perspectief.

Wij doen dit door het kopen en het beheren van “Non Performing Loans” (niet betaalde kredieten).

Hoist Finance AB (publ) is een beursgenoteerde pan-Europese financiële instelling waar ruim 1.700 medewerkers in een tiental landen in Europa zich dagelijks inzetten om onze klanten weer een schuldenvrije toekomst te bieden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Stockholm. Hoist Finance staat onder financieel toezicht van de Zweedse financiële autoriteiten en in Nederland de DNB, en is sinds 2007 actief in Nederland en België.


Meer informatie kun je vinden op onze website: www.hoistfinance.nl of www.hoistfinance.com

Voor onze organisatie in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een:

Litigation Officer Legal Benelux (40 uur)

Je bent werkzaam binnen het Litigation Team Benelux, onderdeel van de afdeling Operations. Je overlegt met onze deurwaarders en advocaten over juridische vraagstukken en processen. Tevens ondersteun en adviseer je de Litigation Manager met controle en opstellen van diverse contracten met onze deurwaarders.

Bij voorkeur heb je kennis van bancaire zaken zoals: DK, PL, rentes, voorwaarden, contracten en heb je een goed inzicht op de processen van de Gerechtsdeurwaarder.


Verantwoordelijkheden:  

Je overlegt met onze deurwaarders en huisadvocaten in Hoger Beroep zaken. Indien nodig bereid je voor en woon je zittingen bij inzake externe procedures, zoals de geschillencommissie BKR en zittingen van het Kifid.

Je ondersteunt de Litigation Manager Benelux met het monitoren van deurwaarders op kwaliteit en rapporteert hierover. Bij projecten, bijvoorbeel implementatie nieuwe portfolio’s, processen lever je input aan. Daarnaast behandel je telefoon en mail van de deurwaarders en andere partijen waar we in de dagelijkse werkzaamheden mee te maken hebben.


Wie ben jij:

Om invulling te geven aan deze functie verwachten we van jou een enthousiaste en open werkhouding. Je hebt goede communicatieve vaardigheden. Je werkt gestructureerd en secuur. We zijn continue in beweging om onze processen te verbeteren, je vindt het leuk om hier je steentje aan bij te dragen.

Daarom denken we aan minimaal een behaalde HBO opleiding in Rechten, MER, (Kandidaat) Gerechtsdeurwaarder. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en verbale communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels.

Uiteraard heb je een aantal jaren gewerkt in de incassowereld en heb je daar juridische kennis opgedaan in minnelijk, gerechtelijk (procedures) en executie.

Je bent woonachtig in de regio Amsterdam, en bij voorkeur per direct beschikbaar.

 

Aanbod:
Je komt te werken bij een Internationaal bedrijf, welke erg veel waarde hecht aan de groei van haar werknemers en deelneemt aan “Great Place to Work’. Ons kantoor is gevestigd in Amsterdam, waar je onderdeel bent van een team van 14 collega’s.   

Je krijgt een werklaptop, welke het ook mogelijk maakt om (voorlopig) deels vanuit huis te kunnen werken. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Hoist Finance heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen, 27 vakantiedagen en een dertiende maand.

 

Kom jij ons team versterken? Stuur je sollicitatie en curriculum vitae naar HR@hoistfinance.nl. Heb je nog vragen over deze vacature, neem dan contact op met Wilma Jongebloet (Senior People Manager Benelux). Telefoonnummer: 088 14 14 088

We gebruiken cookies op onze website om uw webervaring te verbeteren.

Klik hier om meer te weten te komen Ik aanvaard het gebruik Google Analytics