Het verhaal van een klant

Kunt u uw situatie beschrijven toen we u voor het eerst contacteerden?

Ik had de vorige schuldeiser steeds een maandelijks bedrag betaald. Toen Hoist Finance contact met mij opnam, bood de vertegenwoordiger mij de kans om mijn volledige schuld voor een lager bedrag af te lossen. Helaas kon ik dat bedrag toen niet betalen. Daarom stemden we ermee in om deze optie uit te stellen en ik bleef maandelijks een klein bedrag betalen. Enkele maanden later had ik genoeg geld gespaard om mijn schuld af te betalen.

Hoe kwam u in die financiële situatie terecht?

Ik werd geconfronteerd met een onverwachte gebeurtenis. Op het moment dat ik een lening wilde aanvragen, had ik al een andere schuld. Ik was wel in staat om beide schulden te beheren, ondanks het feit dat één ervan wel een groot bedrag was. Na drie jaar gebeurde er nog iets onverwachts waardoor ik niet langer in staat was mij aan de maandelijkse verplichtingen te houden. Bovendien moest ik de huur van mijn huis betalen omdat ik er voor mijn werk was, en ik moest financiële steun bieden aan mijn vader om te reizen voor zijn gezondheid.

Wat was uw reactie toen we u contacteerden?

Ik voelde me opgelucht omdat ik de kans kreeg om te heronderhandelen en mijn schuld in één keer af te betalen. Ik was ook opgelucht omdat ik echt het gevoel kreeg dat er naar mij werd omgekeken. De vertegenwoordiger begreep mijn financiële moeilijkheden en hielp me ze op te lossen. Ik had een hele goede ervaring en ik ben mijn contactpersoon echt dankbaar voor zijn werk en ook voor de vriendelijke manier waarop alle mensen bij Hoist Finance me geholpen hebben mijn situatie op te lossen.

Hoe werd u door onze vertegenwoordiger behandeld?

Alle mensen waren heel aardig. Ik had natuurlijk de meeste gesprekken met mijn eigen vertegenwoordiger en hij was altijd vriendelijk van begin tot einde. Hij hield me steeds volledig op de hoogte over alle procedures.

Kreeg u de steun die u nodig had?

Absoluut!

Hebt u verder nog goede raad die u mensen in een soortgelijke situatie zou kunnen geven?

Ik zou andere mensen in dezelfde situatie adviseren hun financiën goed onder controle te houden om niet in een even moeilijke situatie terecht te komen. Als iets onverwachts gebeurt zoals dat bij mij het geval was, zou ik hen aanraden contact op te nemen met Hoist Finance of met de persoon die hun schuld beheert en ik zou om steun vragen. Je kunt ook wat research doen naar budgettering om je eigen kosten goed bij te houden en de huidige interestvoet van je lening bij te houden.

Oeps.. deze browser wordt niet ondersteund