Litigation Officer Benelux (40u/week)

Wat wij bij Hoist Finance doen is vrij eenvoudig: we helpen mensen hun financiële verplichtingen na te komen. Onze aanpak hiervoor is toegewijd, eerlijk, ongecompliceerd en altijd met een menselijk perspectief.

Hoist Finance is een beursgenoteerde Europese financiële instelling waar ruim 1.700 medewerkers in een tiental landen zich dagelijks inzetten om onze klanten weer een schuldenvrije toekomst te bieden.
Meer informatie is beschikbaar op onze websites: www.hoistfinance.com en www.hoistfinance.be
Litigation Officer Benelux (40u/week)

Je bent in Amsterdam werkzaam in het Litigation Team Benelux dat een onderdeel is van de afdeling Operations.
Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandse externe incasso partners en jouw doel is om -samen met onze partners- een passende oplossing te vinden voor onze klanten.

Wat ga je doen:  
Dagelijks ben je in contact met Nederlandse deurwaarders die samenwerken met Hoist om onze klanten een schuldenvrije toekomst te bieden. Je biedt informatie en oplossingen aan onze partners. Je behandeld klachten, maar ook BKR gerelateerde vragen kun je oppakken en oplossen.

  • Operationeel contact met onze deurwaarders:
    • Informatie en oplossingen geven onze partners betreffede lopende zaken
    • Beoordelen van kwijtingsvoorstellen
    • Klachtenafhandeling
    • Zorgen voor correcte BKR registratie

Wie ben jij:

Om deze rol goed te kunnen vervullen verwachten wij een enthousiast, gedreven, veelzijdig en zelfstandige persoon. Je beschikt over analytisch vermogen, creativiteit en bent resultaatgericht.
Je hebt werkervaring in het creditmanagement. De interne communicatie bij Hoist verloopt in het Nederlands.

Wat krijg je:

Om te beginnen een interessante werkomgeving, met enthousiaste collega’s in een internationaal bedrijf. Bij Hoist houden we van directe communicatie en het ontwikkelen van onze mensen. We doen mee aan “Great Place to Work” en houden van af en toe een feestje.

Je krijgt een werklaptop, welke het ook mogelijk maakt om deels vanuit huis te kunnen werken. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Hoist Finance heeft uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een premievrij pensioen, 27 vakantiedagen en een dertiende maand. Kom je met het openbaar vervoer? Dan betalen wij de kosten. Kom je met de auto, dan krijg je een deel van je kosten vergoed.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met Wilma Jongebloet, Senior People Manager Benelux. Dit kan telefonisch 06-55469330 of per e-mail HR@hoistfinance.nl

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie…Oeps.. deze browser wordt niet ondersteund