Nederlands
Geldzorgen: Wat voor invloed heeft dit op uw mentale gezondheid?

Een oplossing vinden is lastig

Wanneer iets onverwachts in het leven je in financiële problemen brengt, is het nooit makkelijk om dit alleen op te lossen. Veel mensen gaan dan niet meer vaak de deur uit, soms uit schaamte en som somdat ze niet meer het sociale leven kunnen leiden dat ze graag zouden willen.

Ook kunt u niet goed weten waar u hulp kunt zoeken of denkt dat u niet begrepen wordt. Dit kan zorgen voor een negatieve invloed op uw mentale gezondheid.

 

U kunt hulp krijgen

De beste oplossing is om contact te zoeken met mensen die u kunnen helpen. Er is ondersteuning voor u beschikbaar. U kunt naar een maatschappelijk werker waar u mee kunt praten of een schuldhulporganisatie die voor u klaar staan om u te helpen uw financien weer in orde te krijgen.

 

Contact met Hoist Finance

Heeft u vragen over het aflossen van uw schuld? Onze medewerkers denken graag met u mee. Bel 088-14 14 000 of stuur een e-mail naar ikreageer@hoistfinance.com

 

Hoist Finance

08-09-2022

Gerelateerde artikelen

Budgetteren kan je leren!

Voor sommige mensen geeft alleen al het noemen van een budget de rillingen, maar geen paniek! Onze tips helpen geven u een aanpak hoe met uw geld om te gaan, zodat u een gezonde financiele toekomst tegemoet gaat.

 

 

Hoist Finance

5 minuten
Waarom uw schulden aflossen?

Veel mensen komen in aanraking met het hebben van een schuld. Om deze schuld te kunnen aflossen, staat er vaak veel in de weg. Toch is het wel verstandig om het aflossen bovenaan uw “to do” lijstje te zetten.

Hoist Finance

5 minuten
Tips voor budgetteren huishoudelijke middelen

Nu we geconfronteerd worden met een Europese crisis in de kosten van levensonderhoud, willen we eenvoudige manieren met u delen om geld te besparen op de aanschaf van huishoudelijke benodigdheden.

5 minuten

Oeps.. deze browser wordt niet ondersteund