Nederlands

Heeft u een e-mail of brief van ons ontvangen of bent u door ons gebeld? Maakt u zich geen zorgen, we zijn er om u te helpen.

We hebben contact met u gezocht om te bekijken wat de volgende stap is die we kunnen nemen.

Bij Hoist is het onze taak om mensen te helpen om schuldenvrij te worden. Dit doen we door schulden over te nemen van andere bedrijven. Onlangs hebben we uw schuld overgenomen. Dit betekent dat u nu een klant van ons bent. Dit is goed nieuws, want nu kunt u samen met ons een passende oplossing vinden.

Neem contact met ons op. Het is eenvoudig.

De eerste stap is makkelijk. Neem contact op en we bieden een oplossing op basis van uw persoonlijke situatie. We zijn er om u te helpen uw financiële situatie weer op orde te krijgen. Stap voor stap. Bel of e-mail ons voor persoonlijk contact.

Overleg met ons en kies uw betaalmethode.

Overleg met ons en samen vinden we een oplossing op maat. We bieden verschillende opties: van eenmalige betaling tot betalingsregelingen. U kunt vandaag al beginnen met betalen. Wij weten dat iedereen verschillende oplossingen nodig heeft afhankelijk van de specifieke situatie. Wij plaatsen uw persoonlijke situatie centraal en maken het gemakkelijk voor u om uw schuld af te lossen.

We zijn er om u te helpen. Hierbij houden we rekening met uw persoonlijke situatie en omstandigheden.

We weten dat u liever niet in deze situatie zit. Daarom helpen we u een passende oplossing te vinden. Stap voor stap.

Het doel — financiële stabiliteit

Klantervaring

Oeps.. deze browser wordt niet ondersteund